Eiland van Brienenoord. Foto: Gert de Graaf
23-05
!

Themadag Getijden-dynamiek in de stad

In 2019 organiseren we weer een themadag voor studenten over getijdendynamiek in de stad. Er is op verschillende plekken verrassende natuur te vinden middenin de razend drukke stad. Er wordt op meerdere locaties hard gewerkt om getijdennatuur in de regio Rotterdam meer ruimte te geven. Er spelen allerlei uitdagingen die het realiseren van getijdennatuur in Rotterdam met zich meebrengt.

lees verder >
Delta Talent op het Zandmotorcongres
26-12
!

Delta Talent Ontmoetingen

Delta Talent biedt studenten van diverse opleidingen de kans om in contact te komen met experts. Niet alleen voor de studenten interessant, maar ook voor de experts een kans om de talenten van de nabije toekomst te spreken.

lees verder >
Excursie Hondsbossche Zeewering
27-12
!

Delta Talent Themadagen

Tijdens Delta Talent Themadagen maken studenten (van verschillende opleidingen) kennis met een project, de aanpak en het bijbehorende gebied. Dit gebeurt (vaak) op locatie waarbij de studenten tevens de betrokken organisatie(s) leren kennen.

lees verder >
8-12
!

In voorbereiding

Delta Talent legt de verbinding tussen vragen uit de praktijk en het aanbod van het onderwijs. Daarvoor staan we open voor nieuwe mogelijkheden en inspirerende activiteiten die de kracht van natuurlijke processen benadrukken.

lees verder >
Abonneren op Delta Talent | Agenda