27-09
27-09

Themadag: Getijdendynamiek in de stad

Op 27 september organiseert Delta Talent in samenwerking met ARK Natuurontwikkeling een themadag voor studenten over getijdendynamiek in de stad. We bezoeken het Eiland van Brienenoord. Verrassende natuur middenin de razend drukke stad. Het is één van de locaties waar momenteel hard wordt gewerkt om getijdennatuur in de regio Rotterdam meer ruimte te geven.

lees verder >
Europese Atlantische steur. Foto: Peter van Rodijnen
17-10
17-10

Themadag Vismigratierivier 2018

Ben jij geïnteresseerd in vismigratie, eco-engineering, recreatie en toerisme en nieuwe ontwikkelingen? Benieuwd naar het belang - zowel ecologisch, economisch als maatschappelijk - van goede vispassages? Wil je bovendien weten welke verschillende belangen een rol spelen bij de Vismigratierivier?

lees verder >
Delta Talent op het Zandmotorcongres
26-12
!

Delta Talent Ontmoetingen

Delta Talent biedt studenten van diverse opleidingen de kans om in contact te komen met experts. Niet alleen voor de studenten interessant, maar ook voor de experts een kans om de talenten van de nabije toekomst te spreken.

lees verder >
Excursie Hondsbossche Zeewering
27-12
!

Delta Talent Themadagen

Tijdens Delta Talent Themadagen maken studenten (van verschillende opleidingen) kennis met een project, de aanpak en het bijbehorende gebied. Dit gebeurt (vaak) op locatie waarbij de studenten tevens de betrokken organisatie(s) leren kennen.

lees verder >
31-12
!

In voorbereiding

Delta Talent legt de verbinding tussen vragen uit de praktijk en het aanbod van het onderwijs. Daarvoor staan we open voor nieuwe mogelijkheden en inspirerende activiteiten die de kracht van natuurlijke processen benadrukken.

lees verder >
Abonneren op Delta Talent | Agenda