!

Delta Talent Academy

Op 29 en 30 september 2016 werd de eerste editie van de Delta Talent Academy gehouden op de RDM Campus in Rotterdam. Bijna 60 deelnemers, studenten en jong professionals, kregen een inspirerend geheel van expertises, talentontwikkeling en werksessies voorgeschoteld. Uitgangspunt was de constatering dat voor eigentijds deltamanagement meer aandacht nodig is voor innovatieve samenwerking en bouwen met de natuur. Naast korte presentaties van diverse experts, een workshop over creatief denken en diverse masterclasses over talentontwikkeling en teamwerk, moesten de deelnemers in zelf gekozen teams aan de slag met de case. De teams waren erg divers, zo waren de deelnemers afkomstig van maar liefst 28 verschillende opleidingen vanuit heel Nederland, van biologie tot civiele techniek.

Delta Talent Academy 2016

Delta Talent Academy 2017

Om jong talent kennis te laten maken met de kracht van natuurlijke processen en vaardigheden bij te brengen om op vernieuwende wijze in te spelen op uitdagingen op het gebied van water, klimaatverandering en bouwen met natuur, organiseert Delta Talent ook in 2017 een tweedaagse Academy. Tijdens deze masterclass worden teams van aankomende en jonge professionals uitgedaagd rond prikkelende vragen. 

De Academy heeft een inspirerend karakter en wordt begeleid door gespecialiseerde trainers en een grote variëteit aan hoogwaardige specialisten op het gebied van water- en deltamanagement. De trainers zijn gespecialiseerd in talentontwikkeling en het werken met jonge professionals. In de Academy worden nationale en internationale projecten behandeld en cases uitgewerkt. De Delta Talent Academy 2017 is nog in voorbereiding. Het programma en de exacte data staan nog niet vast. Hou deze agenda in de gaten voor de laatste informatie.