29-09

Delta Talent Academy 2016

UPDATE 22-09-2016: De inschrijving voor de Delta Talent Academy 2016 is inmiddels gesloten. Hou de agenda in de gaten voor de volgende editie in 2017!

Delta Talent Academy

Modern water- en deltamanagement draait om het combineren van economische en maatschappelijke belangen met het inzetten van natuurlijke processen en herstel van biodiversiteit. Om jong talent kennis te laten maken met de kracht van natuurlijke processen en vaardigheden bij te brengen om op vernieuwende wijze in te spelen op uitdagingen op het gebied van water, klimaatverandering en bouwen met natuur, organiseert Delta Talent jaarlijks een tweedaagse Academy. Tijdens deze masterclass worden teams van aankomende en jonge professionals uitgedaagd rond prikkelende vragen. De Delta Talent Academy 2016 is op 29 en 30 september op de RDM Campus in Rotterdam. Details en programma zijn hier te vinden.

Delta Talent Academy

De Academy heeft een inspirerend karakter en wordt begeleid door gespecialiseerde trainers en een grote variëteit aan hoogwaardige specialisten op het gebied van water- en deltamanagement. De trainers zijn gespecialiseerd in talentontwikkeling en het werken met jonge professionals. In de Academy worden nationale en internationale projecten behandeld en cases uitgewerkt. In het programma "Deltasteden. Lely in de 21e eeuw" krijgt het thema "building with nature" speciale aandacht als één van de motoren voor vernieuwing.

Datum: 29 en 30 september 2016.
Onderwerp: Deltasteden. Lely in de 21e eeuw.
Doelgroep: Young professionals en studenten.

De kosten voor de tweedaagse Delta Talent Academy bedragen:

  • Voor jonge professionals: 907,50 euro (inclusief btw)
  • Voor studenten: 49 euro (inclusief btw)

- Inbegrepen: hele programma, koffie/thee, 2 keer lunch, 2 keer snack, 1 keer diner, borrel.
- Niet inbegrepen: overnachting en eigen aanvullende verteerkosten (na het diner).