6-10

IJsselmeertop

Delta Talent biedt studenten de kans om de IJsselmeertop 2016 bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomst kan er ook gesproken worden met experts op het gebied van waterveiligheid en zoetwatervoorziening van het IJsselmeergebied.

IJsselmeertop

De IJsselmeertop wordt ieder jaar georganiseerd. Tijdens de top spreken alle betrokken bestuurders en maatschappelijke organisaties die samenwerken in het Deltaprogramma IJsselmeergebied met elkaar over de voortgang. Dit jaar zijn de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier gastheer. Het Deltaprogramma IJsselmeergebied is onderdeel van het nationale Deltaprogramma. In het Deltaprogramma werken bestuurders en maatschappelijke organisaties samen om Nederland en de Nederlandse waterhuishouding voor te bereiden op de gevolgen van klimaatverandering.

De IJsselmeertop wordt gehouden op donderdag 6 oktober van 12.00 tot 17.00 uur in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Ben je student en wil je kans maken op deelname aan de IJsselmeertop? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op deze pagina. Geef in een korte motivatie (maximaal half A4) aan waarom je wil deelnemen aan de IJsselmeertop en met welk type expert je graag in gesprek zou willen gaan (een sector aangeven, zoals natuurorganisatie, overheid, ...). Je motivatie kan je meesturen via het inschrijfformulier op deze pagina.