14-09

Ontmoet een expert op het Zandmotor congres

Op 14 en 15 september organiseert de Provincie Zuid-Holland in samenwerking met Rijkswaterstaat een congres over 5 jaar Zandmotor. De Zandmotor bij Ter Heijde is een innovatieve manier van kustontwikkeling die extra ruimte schept voor natuur en recreatie. Tijdens het congres kunnen de experts van nu het talent van de toekomst ontmoeten. Delta Talent selecteert hiervoor studenten van verschillende hogescholen en universiteiten. Voor de experts een kans om de talenten van de nabije toekomst te spreken. Voor de studenten een kans om 1 op 1 prikkelende vragen te stellen aan de huidige experts. De voertaal tijdens het congres is Engels.

Delta Talent op het Zandmotorcongres

Via Delta Talent kunnen maximaal 15 studenten deelnemen aan het Zandmotor congres. De geselecteerde studenten krijgen de kans om tijdens het congres een 1 op 1 gesprek met een expert te hebben. Delta Talent zorgt voor de ontvangst van de studenten op het congres, regelt de koppeling met experts en helpt de studenten zich goed voor te bereiden op het gesprek. Als tegenprestatie wordt aan de studenten gevraagd een kort verslag (blog) te schrijven.

Ken je gemotiveerde studenten die je deze mooie kans gunt, of wil je zelf deze mogelijkheid om mee te doen aan de Delta Talent speeddates? Geïnteresseerde studenten wordt gevraagd een korte motivatie te schrijven (maximaal half A4) waarom zij willen deelnemen aan het Zandmotor congres en waarin ze ook aangeven met welk type expert ze graag een gesprek zouden willen hebben (een sector aangeven, zoals natuurorganisaties, overheden, ...).

Inschrijven kan via de link naar het inschrijfformulier op deze pagina. Daarbij kan ook de motivatie worden meegestuurd. Stuur je motivatie zo spoedig mogelijk, uiterlijk vrijdag 9 september. Bezoek verder onze Linkedin groep en word lid.