22-06

Sneak preview Marker Wadden

UPDATE 8 juni 2016: AANMELDEN KAN NIET MEER. INMIDDELS ZIJN MAAR LIEFST 6 STUDENTEN GESELECTEERD. BLIJF DE DELTA TALENT AGENDA IN DE GATEN HOUDEN VOOR NIEUWE ACTIVITEITEN!

Delta Talent geeft 5 studenten de kans om als een van de eersten te kunnen kijken bij de Marker Wadden. De Marker Wadden is een uniek initiatief van Natuurmonumenten dat zorgt voor natuurherstel van het Markermeer door de aanleg van eilanden met zand, klei en slib uit het Markermeer.

Natuurmonumenten en Boskalis geven een toelichting op het project en nemen jullie mee met de boot om een kijkje te nemen bij de werklocatie. De werkzaamheden zijn dit voorjaar gestart en nog in volle gang. we kunnen nog niet op het eiland staan, maar er is een ponton. We vertrekken vanuit Lelystad.

Als tegenprestatie verwachten we dat je een korte (video)blog schrijft over je ervaringen. Delta Talent helpt jullie om je voor te bereiden.

Ken je gemotiveerde studenten die je deze mooie kans gunt, of wil je zelf deze mogelijkheid om alles te weten te komen over de Marker Wadden? Meld je dan snel aan! Geïnteresseerde studenten wordt gevraagd een korte motivatie te schrijven (maximaal half A4). Stuur je motivatie zo spoedig mogelijk, uiterlijk 5 juni, naar elma.duijndam@ark.eu.