8-05

Zoet-Zout Tweedaagse

Zout in de delta, en nu? Verzilting door stijgend zeewater levert niet alleen bedreigingen op maar ook kansen. Hoe gaan we daarmee om en welke rol kan je als waterbeheerder van de (zeer nabije) toekomst daarbij spelen? Denk en discussieer hier over mee tijdens de derde Zoet-Zout Tweedaagse in Wageningen op 8 en 9 mei.

Delta Talent biedt net als voorgaande jaren studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan dit congres. Natuurlijk moet je hier wel wat voor doen. Stuur voor 27 april jouw motivatiebrief (half A4) waarin je uitlegt waarom je bij dit congres aanwezig wilt zijn en wat je er uit wilt halen. Geef voor de volledigheid ook je studie, universiteit of hogeschool en studiejaar door. Stuur jouw brief naar wouter@enviu.org. We kiezen de twee beste studenten uit de aanmeldingen en laten je deze maand weten of je bent uitgekozen. De studenten die via Delta Talent worden afgevaardigd zal worden gevraagd een verslag van het congres te maken.

Meer informatie over de Zoet-Zout Tweedaagse is hier te vinden. Als je twijfelt vanwege de reistijd: wij zorgen dat verblijfkosten voor een overnachting worden betaald. Laat dat dus geen belemmering zijn! Mis deze kans niet om nu al een kijkje in de keuken te nemen van jouw toekomstige werkveld!