Delta Talent thema-ochtend Hondsbossche Duinen

Meer vertrouwen in de natuur

Je mag best meer vertrouwen hebben in de natuur, vinden de meeste studenten na twee Delta Talent activiteiten over de toekomst van de Noord-Hollandse kust. Bouwen met natuur en gebruik maken van natuurlijke processen heeft volgens hen de toekomst. Niet alles vooraf tot op de korrel vast willen leggen en ruimte houden om je project tussentijds aan te passen bij voortschrijdend inzicht.

lees verder >

Jaaroverzicht 2018

In 2018 leerden studenten en jonge professionals van verschillende opleidingen over de grenzen van hun eigen vakgebied kijken door de integrale aanpak van Delta Talent.

lees verder >

Inspirerende ideeën NLDelta Challenge

De Deel de Delta Challenge heeft veel inspirerende ideeën opgeleverd. Zoals een getijdenpad dat werkelijk meebeweegt met de getijden; gezamenlijk NL Delta in augmented reality bouwen; een multi-inzetbare zeecontainer; een app vol info en een spelmodus waarin je kunt spelen om koning van de Delta te worden; een interactief infobord en meer.

lees verder >
Grote roodoogjuffer

Locatie finale bekend!

De finale van de NLDelta Challenge komt steeds dichterbij. Tientallen studenten en pas afgestudeerden doen mee aan de wedstrijd in diverse teams van hogescholen en universiteiten. Zij zijn nog hard aan het werk en maken zich op voor de feestelijke finale op 14 juni.

lees verder >

Zand en de mensen: hoe werkt dat?

Op 24 april togen 20 studenten met begeleiders naar de Zandmotor, in dit geval de zuidelijke kant ervan bij Monster. De studenten waren van vijf verschillende opleidingen afkomstig, van Land- en Watermanagement (VHL Velp) tot Industrieel Product Ontwerpen (Haagse Hogeschool).

lees verder >
NLDelta Challenge: Deel de Delta

Save the Date: Finale NLDelta Challenge

Op 14 juni vindt de finale van de NLDelta Challenge Deel de Delta plaats. Deze wedstrijd is een initiatief van NLDelta in samenwerking met Delta Talent. Studenten en net-afgestudeerden gaan de strijd aan voor het beste vernieuwende idee, ontwerp of plan om NLDelta zichtbaar en beleefbaar te maken.

lees verder >
Abonneren op Delta Talent | Nieuws