NLDelta Challenge

In 2018 organiseert NLDelta Biesbosch-Haringvliet de NLDelta Challenge: Deel de Delta, in samenwerking met Delta Talent, Parkschap Nationaal Park De Biesbosch, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en de overige partners van het Droomfondsproject Haringvliet. NLDelta - van Haringvlietsluizen tot Slot Loevestein - was één van de winnaars van de “Verkiezing mooiste natuurgebied van Nederland”.

De uitdaging

Om NLDelta sterker, bekender en zichtbaarder te maken organiseren we een wedstrijd voor studenten om met vernieuwende ideeën en plannen te komen. Virtueel of tastbaar, op het web of met objecten, elk idee om de zichtbaarheid en beleving van NLDelta te verhogen kan meedingen.

NLDelta Challenge

Wie mogen deelnemen

Studenten van WO, HBO en MBO, zowel individueel als in teams.

Wat valt er te winnen

Er is 40.000 euro aan prijzengeld beschikbaar. Hiervan is 1.000 euro voor de winnaars vrij te besteden. De rest van het prijzengeld is voor realisatie van het idee in samenwerking met de organisatie van NLDelta. Het idee moet realiseerbaar zijn binnen die 40.000 euro, anders kun je niet winnen.

Ondersteuning

Om de deelnemers te inspireren en verder te helpen organiseert Delta Talent twee speciale dagen: een “inspiratiedag”, waarbij we onder deskundige begeleiding enkele representatieve delen van het gebied bezoeken, en een “verbeterdag”, met korte lezingen en/of workshops en de mogelijkheid voor deelnemers om hun plannen te kunnen aanscherpen in een 1 op 1 overleg met de aanwezige professionals. En als sluitstuk een spetterend eindevenement waarop de winnaar(s) bekend gemaakt worden.

Planning

  • Lancering wedstrijd: 5 februari 2018
  • Inspiratiedag met veldbezoek: 19 maart 2018
  • Verbeterdag: 25 april 2018
  • Sluiting wedstrijd: 4 juni 2018
  • Finale: 14 juni 2018

Meld je aan

Inschrijven kan op www.deeldedelta.nl. Heb je vragen over de studentenwedstrijd, neem dan contact op met Elma Duijndam, info@deltatalent.nl.