Deel de Delta

Nieuws | Deel de Delta

Grote roodoogjuffer

Locatie finale bekend!

De finale van de NLDelta Challenge komt steeds dichterbij. Tientallen studenten en pas afgestudeerden doen mee aan de wedstrijd in diverse teams van hogescholen en universiteiten. Zij zijn nog hard aan het werk en maken zich op voor de feestelijke finale op 14 juni.

lees verder >
NLDelta Challenge: Deel de Delta

Save the Date: Finale NLDelta Challenge

Op 14 juni vindt de finale van de NLDelta Challenge Deel de Delta plaats. Deze wedstrijd is een initiatief van NLDelta in samenwerking met Delta Talent. Studenten en net-afgestudeerden gaan de strijd aan voor het beste vernieuwende idee, ontwerp of plan om NLDelta zichtbaar en beleefbaar te maken.

lees verder >
Verbeterdag

NLDelta Verbeterdag Programma en Experts

Op woensdag 25 april 2017 wordt de NLDelta Verbeterdag georganiseerd. Deze dag is bedoeld voor studenten en jonge professionals die meedoen aan de NLDelta Challenge of dat overwegen. Voor de verbeterdag hoef je nog geen concreet plan te hebben.

lees verder >
Inspiratiedag NLDelta Challenge

Deel de Delta inspiratiedag

Zo'n 20 studenten en pas afgestudeerden deden maandag 19 maart mee aan de NLDelta Challenge Inspiratiedag. Het ging om een diverse groep deelnemers van onder meer waterbeheerders, ecologen, designers en fotografen. Tijdens de dag werd de challenge toegelicht en werden bijzondere locaties in het hart van NLDelta bezocht. Daar zorgden experts voor de nodige inspiratie.

lees verder >
NLDelta Challenge

NLDelta Challenge: Deel de Delta!

Om Nationaal Park NLDelta sterker, bekender en zichtbaarder te maken organiseren de initiatiefnemers van NLDelta een wedstrijd voor studenten en pas afgestudeerden. Wie heeft het beste vernieuwende idee, ontwerp of plan om mensen NLDelta te laten beleven? Voor de uitvoering van het winnende concept is €40.000 beschikbaar.

lees verder >