Zandmotor

Nieuws | Zandmotor

Zandmotor bij Ter Heijde. Foto: Rijkswaterstaat/Joop van Houdt

BLOGS: 5 jaar Zandmotor

Op 14 september 2016 verzamelden meer dan 350 internationale experts, van ingenieurs en beleidsmakers tot onderzoekers, in het Kurhaus om de eerste onderzoeksresultaten na vijf jaar Zandmotor te vernemen op het Zandmotorcongres. Via Delta Talent namen enkele studenten deel aan het congres en ontmoetten een expert voor een 1 op 1 gesprek.  

lees verder >
Themadag Zandmotor

BLOG: Themadag Zandmotor

Op dinsdag 7 juni ben ik met Delta Talent naar de Zandmotor bij Kijkduin geweest. Ik vond het een leuke dag. Vooral ook omdat ik van het strand houd en het was heerlijk weer.

lees verder >
Themadag Zandmotor

Oefenen voor de praktijk van later

Op 7 juni organiseerde Delta Talent weer een themadag over de Zandmotor. Dit keer voor zo'n 50 tweedejaars studenten Land- en Water Management van Hogeschool VHL uit Velp. Hoewel het Zandmotor project veelvuldig aan bod komt tijdens hun studie, was dit voor vrijwel alle studenten de eerste keer dat ze er zelf hebben rondgelopen.

lees verder >
Climate-KIC Summerschool

Climate-KIC Summerschool

Op 7 juli bezochten 45 Master studenten uit heel Europa, samen met hun begeleiders, de Zandmotor. Dat was de 1e dag van de jaarlijkse Summerschool die wordt georganiseerd door Climate-KIC.

lees verder >
Excursie naar de Zandmotor

Excursie Zandmotor

Op 23 mei was er weer een excursie naar de Zandmotor bij Ter Heijde. Dit keer voor zo'n 60 studenten Civiele Techniek van de Hogeschool Rotterdam.

lees verder >
Student in gesprek met expert

Zandmotor Symposium

Studenten van diverse opleidingen kregen tijdens het Zandmotor Symposium op 31 maart 2014 de kans om in contact te komen met experts. Niet alleen voor de studenten interessant, maar ook voor de experts een kans om de talenten van de nabije toekomst te spreken.

lees verder >
Veldbezoek aan de Zandmotor

Veldbezoek Zandmotor

Op 27 mei 2013 hebben 45 derdejaars studenten Civiele Techniek van de Hogeschool Rotterdam deelgenomen aan een activiteit van Delta Talent.

lees verder >